Vores signatur menu på NÆRVÆR er vores 3 retters menu, som både kan bestilles til frokost og aften.
Til hovedret kan man altid vælge mellem fisk eller kød, og man kan også bestille hele menuen vegetarisk eller pescetarisk.
1. Fiske Suppe & Porre suppe
Med danske muslinger og kartofler.
2. Rib eye
250g Argentinsk rib-eye med rødvinssauce
eller
Torsk
Torsk med kærnemælkssauce & ørredrogn
(Vælg mellem Cæsar salat eller Grønne bønner ved siden af)
3. CITRONTÆRTE
Citron og lime tærte med en kugle vaniljeis
3 retters menu 450,- pr. person.
3 glas vine 350,- pr. person.
Rå marineret havbars med agurkemarinade og sweet potatoes
Håndskåret dansk jerseyokse med røget æggeblomme
Treviso og frisesalat med grapefrugt og balsamico valnødder
To kammuslinger gratin i bechamel med krydderurter
Med danske muslinger og kartofler
Dansk oksekød med cheddarost, rødløg og hjemmelavede pickles
Blåmuslinger med fløde og persille
Sæsonens svampe og parmesanost
Torsk med kærnemælksauce og ørredrogn
Stegt i smør med sennepskorn, salat og rødvinssauce
250gr Argentinsk rib-eye med rodvinsauce
Citron og lime tærte med en kugle vaniljeis
Vaniljepocheret pære & mascarponecreme
To kugler chokoladeis og kandiserede pistaciennødder
3 æbleskiver med marmelade & gløgg
Hjertesalat med caesar dressing, croutoner og parmesan
Pommes frittes med enten aioli, chili, trøffel eller ketchup dip
Trøffel frittes med enten aioli, chili, trøffel eller ketchup dip
Stegte grønne bønner med salt og citron
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket brun smør
Ved forekomst af nogen form for allergi bedes de kontakte os.
Vær opmærksom på at tillæg på kortbetaling kan forekomme.