med pecorinocreme
med tang cracker & paprika-aioli
på briochebrød & pisket brunetsmør
fra Burgos
med olivenolie & ricotta
med grønne æbler, fennikel & agurk
med hvide bønner & piquillo creme
med røget æggeblomme & friterede kartofler
med robiola ost
med muslingepersillesauce & grønne bønner
med muslingepersillesauce, grønne bønner & kartofler
med flødeskum
m/ tilbehør
2 retters menu udvalgt af køkkenet 245,-
Forret/Hovedret eller Hovedret/Dessert
3 retters menu udvalgt af køkkenet 325,-
Vores retter er alle forretstørrelse
Vi anbefaler 3 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er
med syltede muslinger & stracciatella
med grønne æbler, fennikel & agurk
med hvide bønner & piquillo creme
med røget æggeblomme & friterede nye kartofler
med østersemulsion & kapers
med robiola ost
med æblepure, ærter & sukkerærter
med muslingepersillesauce & grønne bønner
med muslingepersillesauce, grønne bønner & kartofler
med flødeskum
med jordbær & citron verbena
m/ tilbehør
4 retter udvalgt af køkkenet + 4 glas vin 950,-
4 retter udvalgt af køkkenet 498,-
Skal du i teateret? Se muligheder for teatermenu HER
Ved forekomst af nogen form for allergi bedes de kontakte os.
Vær opmærksom på at tillæg på kortbetaling kan forekomme.