fbpx

Velbekomme

Menuen skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet og har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter.

    Barsnacks serveres hele dagen

    Kimchi MANDLER 40

    Marinerede OLIVEN 45

    ROMESCO m/ friterede vilde ris & urter 60

    HVIDE ANSJOSER på sprødt brød m/ mild chili 65

    BURRATA m/ figner, tørrede kapers & basilikum 85

    KALVEBRISLER m/ tatarsauce 95

    SERRANOSKINKE 95


    Frokost

    Frokostretter

    FENNIKELSALAT m/ ærter, pistacienødder, mynte & ansjosmarinade 85 / 115

    MANDELGAZPACHO m/ grønne druer, fennikel & mynte 135

    TATAR AF TORSK m/ brændt agurk, dild & muslingesauce 145

    TATAR AF DANSK OKSE m/ syltede hvide asparges & løvstikke 155

    GRILLET SANDWICH m/ Iberico Presa, skinke, emmentaler & cornichoner 115

    Dessert

    HJEMMELAVET VANILJEIS  m/ pistacienødder, merengs & karamelsauce 99

     CHOKOLADEMOUSSE m/ chokonibs & olivenolie 99

    3 SLAGS OST m/ tilbehør 125


    Aften menu

    Vores retter er alle forretstørrelse.
    Vi anbefaler 3 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.
    Selskaber på 8 personer og derover bedes venligst forudbestille én samlet menu.

    Kolde retter

    Mandelgazpacho m/ grønne druer, fennikel & mynte 135

    Tatar på torsk m/ brændt agurk, dild & muslingesauce 145

    Tatar af dansk Jerseyokse m/ syltede hvideasparges & blomsterkarse 155

    Kold tomat- & skaldyrsconsommé m/ jomfruhummer, tomater & jernurt 170

    Varme retter

    Gnocchi m/ grønne asparges, havesyre & mascarpone sauce 150

    Kammuslinger m/ soja-ingefær marinade, blomkål & pistacienødder 165

    Pandestegt helleflynder m/ grønne bønner, olivensauce & aromatiske urter 165

    Iberico Presa m/ sauteret puntarelle, ærte pure & sauce med salvie & syltet hvidløg 170

    Dessert

    Chokolademousse m/ kakaonibs, chokolade karamel & olivenolie 99

    Bagte rabarber m/ estragon-granite & double creme 99

    Hjemmelavet vaniljeis m/ saltede pistacienødder, marengs & karamel sauce 99

    3 slags ost m/ tilbehør 125


    EN AFTEN I VORES HÆNDER

    Læn dig tilbage og lad køkkenet og vores sommelier sammensætte mad og vin til dig og dit selskab

    4 retter udvalgt af køkkenet 444
    4-glas vinmenu udvalgt af vores sommelier 444

    Menuen er med forbehold for løbende ændringer.
    Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
    Personalet kan oplyse om allergener i maden.

    BESØG OS

    Nærvær Strandgade
    Strandgade 87E
    Christianshavn
    1401 København

    ÅBNINGSTIDER

    Mandag 12 - 22
    Tirsdag  12 - 22
    Onsdag  12 - 23 
    Torsdag 12 - 23
    Fredag 12 - 24
    Lørdag 12 - 24
    Søndag 12 - 22