Menuen skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet og har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter.
KIMCHI MANDLER 40,-
MARINEREDE OLIVEN 45,-
SYLTEDE ARTISKOKKER m/ oliven, piment & artiskokskum 65,-
REJEMAD m/ sesam & jalapeño 65,-
BURRATA m/ figner, tørrede kapers & basilikum 85,-
KALVEBRISLER m/ tatarsauce 95,-
SERRANOSKINKE 95,-
NÆRVÆRS OSTEBORD Vælg altid mellem mere end 10 forskellige oste1 ost 45,-3 oste 125,-5 oste 175,-7 oste 225,-9 oste 275,-
GRILLET SANDWICH m/ Iberico Presa, skinke, emmentaler & cornichoner 115,-
SMØR STEGT BRØD m/ gedeost, bitre salater, druer & valnødder 145,-
CARPACCIO AF TORSK m/ ræddiker, dild & østersvinaigrette 155,-
TATAR AF DANSK OKSE m/ æggeblomme, syltede løg, parmesan & Karl Johan 155,-
SVINEBRYST m/ sprødt hud, palmekål & langpeber sovs 165,-
ÆBLEFRAGILITÉ m/ karamelmousse & peanut sauce 99,-
SOLBÆRMOUSSE m/ chokolade ganache, solbær og malt 99,-
Vores retter er alle forretstørrelse.Vi anbefaler 3 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.Selskaber på 8 personer og derover bedes venligst forudbestille én samlet menu.
SMØRSTEGT BRØD m/ gedeost, bitre salater, røde druer & valnødder 145,-
TATAR AF DANSK JERSEYOKSE m/ æggeblomme, syltede løg, parmesan & Karl Johan 155,-
GRÆSKAR RAVIOLI m/ ricotta, mynte & røget osteskum 145,-
SVINEBRYST m/ sprødt hud, palmekål & lang pebersauce 165,-
HAVTASKE m/ bagte løg, guanciale, dild & morkler 175,-
JUL PÅ NÆRVÆR
Læn dig tilbage og lad køkkenet og vores sommelier sammensætte mad og vin til dig og dit selskab
Frokost
Nærværs julebord 255,-
Det store julebord 444,-
Aften
3 retters julemenu 385,-
Vinmenu 4 glas 444,-
Vinmenu 3 glas 385,-
Menuen er med forbehold for løbende ændringer.Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.Personalet kan oplyse om allergener i maden.
Nærvær StrandgadeStrandgade 87EChristianshavn1401 København
+45 7730 1211Book bord
Mandag 12 - 22Tirsdag 12 - 22Onsdag 12 - 22 Torsdag 12 - 22Fredag 12 - 22Lørdag 12 - 22Søndag 12 - 22
Designed by Net and Paper