fbpx

Velbekomme

Menuen skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet og har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter.

    Snacks

    KIMCHI MANDLER 45,-

    MARINEREDE OLIVEN 45,-

    CROQUETTE AF GRIS m/ piquillo & oliven 85,-

    ANSJOSER I SMØR m/ maltbrød 85,-

    FERMENTERET AGURK m/ helt-rogn & røget creme fraiche 95,-

    SERRANO SKINKE FRA BURGOS m/ brød 95,-


    Frokost

    RETTER

    RØDBEDETATAR m/ gedefriskost, syltede valnødder & peberrod 135,-

    TOMAT/ PÆRE CONSOMMÉ m/ semidried tomater, syltede & brændt sandart & chili olie 165,-

    TATAR AF DANSK JERSEY m/ friteret kapers, æggeblomme & Bergkässe 155,-

    TRØFFEL RISOTTO m/ zucchini & trøffel 165,-

    STEGT ANDEBRYST m/ artiskokker, oliven, sauce & olivenolie 185,-

    DET SØDE

    HONNING-LIMEPARFAIT m/ bagte blommer, hvid chokolade & blommesauce 115,-

    BERGKÄSSE m/ tomatmarmelade & havreflager 115,-

    2 Retters menu vælg mellem forret/ hovedret eller hovedret/ dessert 295,-

    3 Retters menu 385,-


    Aften

    Vores retter er alle forretstørrelse.
    Vi anbefaler 3 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.
    Selskaber på 8 personer og derover bedes venligst forudbestille én samlet menu.

    RETTER

    RØDBEDETATAR m/ gedefriskost, syltede valnødder & peberrod 135,-

    TOMAT/ PÆRE-COMSOMMÉ m/ semidried tomater, syltede & brændt sandart & chili olie 165,-

    TATAR AF DANSK JERSEY m/ friteret kapers, æggeblomme & Bergkässe 155,-

    TRØFFEL RISOTTO m/ zucchini & trøffel 165,-

    BAGT KULMULE m/ spinat, blåmuslinger & safran sauce 175,-

    GRILLET JOMFRUHUMMER TATAR m/ krondild, hasselnødder & skaldyrs-skum 225,-

    STEGT ANDEBRYST m/ artiskokker, oliven, sauce & olivenolie 185,-

    DET SØDE

    KARAMELLISERET BANAN m/ bergamotte-curd, olivenolie sorbet & citrus urter 115,-

    HONNING-LIMEPARFAIT m/ bagte blommer, hvid chokolade & blommesauce 115,-

    BERGKÄSSE m/ tomatmarmelade & havreflager 115,-

    4 Retters menu udvalgt af køkkenet 465,-

    4 Glas vin tilpasset til menuen af vores sommelier 435,-

    Køkkenets åbningstider

    Mandag – Søndag 

    12 – 15:30 & 17:30 – 21:30


    Menuen er med forbehold for løbende ændringer.
    Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
    Personalet kan oplyse om allergener i maden.

    BESØG OS

    Nærvær Strandgade
    Strandgade 87E
    Christianshavn
    1401 København

    ÅBNINGSTIDER

    Mandag 12 - 00
    Tirsdag  12 - 00
    Onsdag  12 - 00 
    Torsdag 12 - 00
    Fredag 12 - 00
    Lørdag 12 - 00
    Søndag 12 - 00

    Musikken slukker klokken 23:00 alle dage da vi ligger i stueetagen af en beboelsesejendom, og vi ikke vil være til gene for beboerne.