En ægte basker af en dessert: Opskrift på bagte rabarber med tonkabønner og vaniljeis

Rabarber er noget af det bedste ved foråret og forsommeren. I hvert fald hvis du spørger os. Derfor får du her en skøn dessertopskrift på bagte rabarber med tonkabønner og vaniljeis.

Rabarber er både søde og syrlige og perfekte i det søde køkken. Derfor får du her en opskrift på bagte rabarber med tonkabønner og vaniljeis, som helt sikkert vil imponere dine gæster derhjemme.

Opskriften er udviklet af NÆRVÆR’s køkkenchef Camilo Rosas.

Det skal du bruge til denne skønne opskrift på bagte rabarber med tonkabønner og vaniljeis:

1 stort bundt rabarber (Helst vinrabarber)
2 citroner
2 tonkabønner
Sukker
Lidt mandler
Vaniljeis som tilbehør

Fremgangsmåde:

Skær top og bund af rabarber, og skyl dem godt
Skyl citroner, og halver dem
Kom rabarberne i et fad, og dæk med sukker. Så presser du citronsaften herover, og lægger citronerne ved
Kom staniol hen over fadet, og smid i ovnen på 150 grader i 20 – 25 minutter
Tjek, om de er møre uden at være plumrede
Køl ned, og smag til med revet tonkabønne, og server med hakkede mandler og vaniljeis.

Velbekomme.

Husk, at vi løbende udgiver opskrifter her på NÆRVÆR, som vores dygtige køkkenpersonale deler ud af. Du kan altid gå på opdagelse i vores nyhedsarkiv og blive inspireret til køkkentryllerierne derhjemme.

LÆS OGSÅ: Opskrift på Espresso Martini: Sådan laver du verdens bedste

Del på:

Relaterede historier