Middag med view over Københavns havn: Her er byens bedste restaurant med udsigt

Leder du efter en restaurant med udsigt i København? Hos Nærvær kan du nyde en udsøgt middag og vin med Inderhavnsbroen og vandet som kulisse til en kulinarisk oplevelse i verdensklasse.

Vandet, Inderhavnsbroen og et smukt view over Nyhavn og havnefronten. Er du på udkig efter en restaurant med udsigt i København, så behøver du ikke lede længere. Vi kan nemlig godt stå på mål for, at vi har byens bedste udsigt. Og det bedste er, at du kan nyde udsigten både inde og ude hele året rundt.

Her kan du til lyden af bølgeskvulp og byens summende aktiviteter nyde en middag i kulinarisk topklasse. For Nærvær er nemlig ikke bare en restaurant med udsigt i København. Vi byder også på udsøgte retter inspireret af vandet omkring os. Kort sagt, her får du en pause fra hverdagen og tid til masser af nærvær.

Vores menukort består af cirka 15 retter, som vi løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Menukortet er frit, så du kan vælge de retter, du ønsker. Køkkenet er dog altid klar til at anbefale en menu til netop dig. Menuen har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter. Vi anbefaler tre til fire retter til middag.

LÆS OGSÅ: Her er alle events på Nærvær

Udvalget af vine er bredt og kommer fra hele verden. Du kan smage flere end 25 forskellige vine på glas, eller du kan gå direkte ombord i vores vinkort med flasker i alle prislejer.

Og til at slutte en perfekt aften af har vi en række af byens bedste bartendere, der kan diske op med en drink til synet af solnedgangen over København. Prøv for eksempel vores helt egen Rabarber Spritz.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med nærvær.

 

Del på:

Relaterede historier