Måske verdens bedste forårstilbehør: Opskrift på syltede hvide asparges

Hvide asparges har altid sol og forår med sig og er en ægte forårsbebuder. Her får du en opskrift på syltede hvide asparges, som kan bruges som tilbehør til en masse forårsretter.

Er der noget bedre en grønt i sæson, som man bruger i maden? Vi er vilde med det på NÆRVÆR og bruger altid grønt i sæson i vores mad. En af vores favoritter er hvide asparges, og derfor får du her en opskrift på syltede hvide asparges, som du selv kan give dig i kast med derhjemme.

Opskriften er udviklet af vores dygtige køkkenchef, Camilo Rosas, der selv elsker de hvide asparges.

Det skal du bruge til denne lækre opskrift på et glas med syltede hvide asparges:

1 bundt hvide asparges
1/2 liter vand
1 dl koldpresset raps olie
20 peberkorn
5 g cayennepeber
50 g sukker
10 g salt
100 g sherryeddike

Fremgangsmåde:

Skræl asparges, og knæk bunden af.

Kog vandet op med salt og sukker, og kom asparges ned i det kogende vand. Sluk straks for gryden, og kom de resterende ingredienser i.

Smid i køleskabet, og lad det hele køle ned.

Voila, så er der lækre syltede hvide asparges.

Vi er vilde med at servere de syltede hvide asparges med stegt rødspætte og rygeost, men du kan bruge opskriften som tilbehør til lige det, du vil. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

LÆS OGSÅ: TRYL I KØKKENET MED NÆRVÆR: OPSKRIFT PÅ STENBIDERROGN MED KARTOFFELVAFFEL OG GARNISH

Del på:

Relaterede historier