Mad på

Artboard 1 copy 19

Snacks

  • Trøffel chips 60,-
  • Røgede mandler 60,-
  • Marinerede oliven 60,-
  • Brød 40,-

    olivenolie & ricotta

  • Syltet grønt 40,-

    3 forskellige typer, som vi sylter i sæson

  • Serranoskinke 105,-

    fra Burgos

  • Burrata 95,-

    saltede citroner, basilikum & olivenolie

  • FRITEREDE TORSKETUNGER 95,-

    shiso-blad & aioli

  • Røget sardin 95,-

    med briochebrød & brunet smør

Frokost 12:00-17:00

  • STEGTSILD 135,-

    stegt og syltet, serveret på hjemmebagt rugbrød med radiser & karrymayo

  • GEDEOST SALAT 155,-

    cremet gedeost på briochebrød med grapefrugt og syltede valnødder

  • NÆRVÆR TATAR 155,-

    af dansk Jerseyokse, røget æggeblomme, friterede kartofler

  • KANTARELLER & ØSTERSSVAMPE 135,-

    med brændt løgcreme & balsamicoløg

  • GRÆSKAR-RISOTTO 165,-

    med salvie, syltet græskar og brunet smør

  • NÆRVÆR SMASHED CHEESEBURGER 185,-

    med kartoffelbolle, rødløg, cheddar, pommes fritter & en dip


  • KRYDRET BASQUE CHEESECAKE 95,-

    en fyldig, cremet cheesecake, tilsat varme krydderier

  • 1/ 3/ 5 lækre oste 50/ 135/ 165,-

    med tilbehør

  • Flødebolle 50,-

2 retters menu udvalgt af køkkenet 245,-
Forret/Hovedret eller Hovedret/Dessert

3 retters menu udvalgt af køkkenet 325,-

Rødbedetatar m/ gedefriskost, syltede valnødder & peberrod.