Guide: Her er alle foråret og sommerens events på Nærvær

Normalt byder vi på en lang række events på Nærvær. I øjeblikket er vi ved at lande igen med genåbningen. Og derfor er der lidt færre, end der plejer. Men her får du alligevel et overblik over events på NÆRVÆR.

Hyggelige stunder fyldt med nærvær. Normalt byder vi på en række events på Nærvær, så du kan læne dig tilbage og nyde vores vinbar og restaurant centralt i København med byens bedste udsigt. Men i øjeblikket er alt fortsat lidt i pause-mode ovenpå genåbningen. Vi har et par enkelte events, som du får overblikket over her.

21. april til 9. maj
En ekstraordinær genåbningsmenu til en ekstraordinær pris
Vi er så glade for, vi igen får lov til at åbne NÆRVÆR, at vi fejrer med en ekstraordinær genåbningsmenu til en ekstraordinær pris på 300 kroner.
 
Genåbningsmenuen byder på:
– Ceviche på sandart m/ agurk, hvid miso & dild
– Kylling m/ hvide asparges, ramsløg & sauce aromatic
– Sandkage m/ rabarber, creme fraiche-ganache & pistacie.
 
Hertil anbefaler vi 3 glas tilpassede vine.
 
Menuen koster 300 kroner, og den tilpassede vinmenu koster 200 kroner. Den er på kortet til og med den 9. maj. Du booker simpelt bord hos os.
Fra den 7. maj
Østers for en 10’er stykket hver fredag
Hver fredag fra den 7. maj indkøber vi østers og sælger for en 10’er stykket. Perfekte til at nyde med et glas bobler i forårssolen. Vi sælger så længe, vi har østers, så sørg for at komme tidligt. Det hele begynder klokken 17.00.

 

Del på:

Relaterede historier