Opskrift på Espresso Martini: Sådan laver du verdens bedste

Nærvær har en række dygtige bartendere. Og nu deler de simpelthen ud af skufferne og giver dig her en opskrift på Espresso Martini samt et par knivskarpe råd til, hvordan du kan shake din egen Espresso Martini helt perfekt. Velbekomme.

Hver dag er en fest. Og hver dag er det cocktailtid. Derfor får du her Nærværs udgave af en opskrift på Espresso Martini.

Vi synes nemlig, den søde kaffecocktail er helt perfekt enten som dessert eller varm drink her i løbet af vintermånederne.

Til Nærværs opskrift på en Espresso Martini skal du bruge:

–       4 cl vodka

–       2 cl kaffelikør

–       Dobbelt espressoshot

–       1 cl sukkerlage eller sirup

Du blander ingredienserne sammen i en shaker og fylder den godt med isterninger. Og så er det nu, du virkelig skal læse grundigt med. For det er nu, tryllerierne begynder, hvis din Espresso Martini skal ende med at blive til verdens bedste og have et skønt skumlag.

Der er to muligheder. Ved den første skal du shake virkelig hårdt første gang, så du skummer drinken i din shaker. Det kan godt være en anelse svært. Derfor får du her mulighed to.

Ved den anden shaker du først én gang uden is, dette kaldes et dry shake. Så tilføjer du is til shakeren og giver den en tur mere. På den måde er kaffelikøren med til at give din Espresso Martini skum.

Opskrift på Espresso Martini

Så hælder du ganske enkelt din Espresso Martini op i et Martini-glas. Og hvis det skal være helt ægte, så placerer du tre kaffebønner på toppen. Tro, håb og kærlighed står det for. Det er da poesi.

God fornøjelse med Nærværs opskrift på Espresso Martini.

LÆS OGSÅ: Masser af gode oplevelser og arrangementer: Her er de nuværende events på Nærvær

Del på:

Relaterede historier