NÆRVÆR lukker vinbar og afslører ny stor satsning i 2021

NÆRVÆR’s vinbar på Værnedamsvej har haft åbent for sidste gang. I stedet åbner NÆRVÆR et nyt sted med nyt koncept og ny lokation i 2021. Restauranten på Strandgade bliver ved med at være, som du kender den.

Med nedlukningen af alle restauranter og barer frem til foreløbigt den 3. januar, kan NÆRVÆR samtidig fortælle, at NÆRVÆR’s vinbar på Værnedamsvej har haft åbent for sidste gang.

”Vi har været meget glade for vores vinbar på Værnedamsvej. Bygningen står dog over for en omfattende renovering, der kommer til at strække sig over to år, og derfor har det hele tiden været meningen, at vi ville lukke stedet til januar. Nu sker det så bare lidt før tid med nedlukningen af alle restauranter og barer”, fortæller indehaver af NÆRVÆR, Finn Paulsen.

Samtidig løfter han sløret for, at 2021 kommer til at byde på en ny åbning. NÆRVÆR tror nemlig trods corona så meget på fremtiden, at man har købt et lokale i Kødbyen.

”Når vi er på den anden side af nedlukning og corona-restriktioner vil vi åbne en ny cocktail- og vinbar i NÆRVÆR’s ånd med tid og plads til at nyde hinandens selskab og få en tiltrængt pause fra hverdagen. På det nye sted bliver der fokus på kvalitet og service, ligesom NÆRVÆR allerede er kendt for i dag”, siger Finn Paulsen.

Her vil man kunne nyde et godt glas vin eller en cocktail både ude og inde, ligesom der vil blive serveret lette snacks, sandwich og andre lækkerier.

Ombygningen begynder i det nye år og vil strække sig over et par måneder. Efter planen er det meningen, at den nye cocktail- og vinbar skal åbne med et stort brag den 1. april 2021. Det er selvfølgelig under forudsætning af, at corona er på vej retur, og regeringen giver lov til, at der må være åbent.

NÆRVÆR’s restaurant på Strandgade på Christianshavn fortsætter, som du allerede kender den. Med byens bedste udsigt, udsøgt mad og vin.

Del på:

Relaterede historier